Vem är Ulrika Träff?

MacMedia är Ulrika Träff så det kan vara på sin plats att presentera mig lite närmare.

Först en kort bakgrund: Jag är född i Västmanland, har växt upp och gått i skola i Jönköping. Efter ett antal år i Göteborg och ett gästspel i Stockholm landade jag i södra Halland. Här har jag levt och verkat med mitt företag i snart 30 år.

Jag har utbildat mig inom information, kommunikation och marknadsföring och det är också inom de områdena som jag har skaffat mig yrkeserfarenhet. Jag är nog född till kommunikatör, jag har alltid gillat text, bild och form. Tidningar och böcker ligger mig varmt om hjärtat, både som konsument och producent.

Som person gillar jag att hjälpa. Jag behöver meningsfullhet och vill känna att jag gör skillnad. Under åren har jag varit engagerad i olika nätverk och föreningar samt varit verksam i olika styrelser. Jag vill medverka till att vårt samhälle och världen blir lite bättre. Jag engagerar mig gärna när jag ser att jag kan bidra till utveckling.

Under många år har jag arbetat intensivt med mina egna produkter med fokus på att marknadsföra Laholm, men nu har jag valt att släppa taget om Laholm. Det är inte så att jag slutat gilla Laholm, det är bara dags att öppna upp för andra saker att engagera mig i. Jag vill ha nya utmaningar och ta mig an nya projekt i nya miljöer. Jag vill se mig om och lära mig nya saker.

Nedan kan du se lite vem jag är som person och vad jag gillar.

Vill du veta mer om mitt yrkesliv kan du besöka min profil på LinkedIn.

 

Vandring är ett av mina intressen

Här har jag precis kommit upp till Stora Sankt Bernardspasset, på gränsen mellan Schweiz och Italien, efter en dagsetapp på pilgrimsleden Via Francigena.

Jag gillar att vara i naturen

Hallandsåsen är min hemmaplan och här rör jag mig ofta, gärna till fots längs Skåneleden eller i något av naturreservaten. Den här bilden är från Björsåkra-Bölinge. Visst är det en fantastisk utsikt?

Livets goda

Mat och dryck är en del av livets höjdpunkter inte minst när man får avnjuta det i gott sällskap. Att utforska omgivningarna och lära känna utbudet är också ett nöje såväl på hemmaplan som på semester. Här besöker jag vingården Peyrassol på Franska rivieran.

Upptäck Sverige!

Jag gillar att lära känna min närmiljö. Det finns så mycket att upptäcka i Sverige att man inte behöver resa över halva jordklotet. Här är jag på Kullahalvön med Kullens fyr i bakgrunden.